Happy header
Stagiair marketing en communicatie

Zoek jij een uitdagende stage in een jong en snelgroeiend bedrijf met veel vrijheid en de tofste producten en de nieuwste marketingstrategieën? Bij Aboriginal Marketing hebben we een stageplek die je nergens anders gaat vinden. Bij deze stage houd je je bezig met het opstellen van DNA profielen van onze relaties,  om vervolgens aan de slag te gaan met hun branding, leadgeneratie en klantenbinding. Dit houdt in dat je alle aspecten van marketing tegenkomt. Online kan je denken aan websites, SEO, SEA, Social media en campagnes, offline het organiseren van evenementen en beurzen.

Wat zoeken wij?
Een zelfstandige, enthousiaste stagiair uit de omgeving Rotterdam / Drechtsteden. Je wilt je graag breed ontwikkelen en hebt voldoende basiskennis van online & offline marketingmiddelen. Daarnaast vind je het leuk om voor diverse opdrachtgevers te werken. 

Hoe ziet jouw dag eruit?
Je start je computer op en bent zo nieuwsgierig naar de cijfers van de Google Adwords campagne, die je gister hebt gestart, dat je bijna vergeet je jas uit te trekken! Om 09:09 uur bespreek je in onze meeting de voortgang en taken waaraan je die dag gaat werken. Dan bedenk je je ineens dat je het weekend een gaaf artikel hebt gelezen over de nieuwste trends op het gebied van marketing. Je besluit hier een artikel voor te schrijven voor onze social media en website. Tegen de tijd dat het half 1 is en je buik begint te knorren, eet je gezamenlijk met je collega’s aan de Aboriginal lunchbar en bespreken we de laatste Netflix series en YouTube video’s. Met een gevulde maag ga je aan de slag met de maandelijkse nieuwsbrief en direct mailing voor onze marketingsupport klanten. Dit is het moment om je creativiteit los te laten! Om je hersenen scherp te houden, daag je tussendoor een collega uit voor één van onze office games. Ineens krijg je nieuwe ideeën voor een guerrilla marketingactie om onze producten te promoten bij bedrijven in de omgeving. Voor je het weet is de dag omgevlogen!

Wat bieden wij?
Een leuke stageplek in een dynamisch bedrijf waar jouw werk echt telt. We leren je hoe de commerciële wereld werkt en nemen je mee in de wereld van de nieuwste marketingmogelijkheden. Flexibele mogelijkheden met betrekking tot werktijden en locatie.

Ben jij degene die wij zoeken? Reageer snel, we hebben maar 1 plek beschikbaar!

Mail jouw CV met motivatie naar; marketingsupport@aboriginalmarketing.nl

Een hele marketingafdeling aan het 
werk vanaf € 500,- per maand!

Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

JA, IK WIL MARKETINGSUPPORT >>

Wat klanten zeggen;
Patrick: 'Snel, flexibel en creatief en altijd de verwachting overtreffen!'