Kerstshowroom header
Kerstshowroom

Wat geef jij weg voor kerst?

Ben jij op zoek naar een origineel kerstpakket of eindejaarsgeschenk? Bel dan voor een afspraak in onze kerstshowroom! Deze 350m2 kerstshowroom heeft een groot assortiment met diverse kerstpakketten en eindejaarsgeschenken voor alle budgetten!

Wij denken graag mee met jou als klant. Daarom gaan wij samen met jou aan de slag met een pakket op maat dat voldoet aan jouw wensen en budget. Deze pakketten zijn samen te stellen vanaf 32 stuks. In onze showroom zijn diverse thematafels opgesteld. Hierdoor kunnen we gericht kijken naar welk geschenk het beste bij jouw doelgroep past.

Onze showroom heeft ook een uitgebreid drankassortiment met onder andere mooie flessen wijn, champagne, bierpakketten en gezonde sappen. Daarnaast kunnen diverse voedselkerstpakketten op maat samengesteld worden, hierbij kun je onder andere denken aan lekkere stukken kaas, lekkernijen en ontbijt- en bakproducten.

Bel nu voor een afspraak! 078 - 303 11 11 

We denken niet alleen mee voor het juiste kerstpakket maar kunnen ook de marketingafdeling van jouw bedrijf geheel ontzorgen.

Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

JA, IK WIL MARKETINGSUPPORT >>

Bij Aboriginal Marketing vinden wij het belangrijk om origineel te blijven. Daarom zoeken wij het hele jaar op beurzen wereldwijd naar de nieuwste trends en coolste producten voor jouw kerstpakket of eindejaarsgeschenk.

Wil jij ook een origineel kerstpakket of eindejaarsgeschenk geven aan jouw werknemers of klanten? Laat het ons weten en wij komen met originele voorstellen afgestemd op jouw wensen! Bellen is sneller! 078 – 303 11 11.

Wat klanten zeggen;
Patrick: 'Snel, flexibel en creatief en altijd de verwachting overtreffen!'