Happy header
Businessclubs

Bij welke businessclubs kom je Aboriginal Marketing tegen?

Golfbaan The Dutch

Deze prachtige golfbaan ligt in Spijk en is één van de meest toonaangevende golfbanen van Nederland. Het clubhuis is in Victoriaanse stijl, geinspireerd door de mooiste Schotse clubhuizen. Aboriginal Marketing is hier businessmember en speelt maandelijks mee met het businesstoernooi! Wil je een keer meespelen of afslaan? Laat het ons weten!

Voetbalclub Excelsior

Tijdens de thuiswedstrijden van voetbalclub Excelsior is Aboriginal Marketing als supporter op de businesstribune te vinden. Deze Kralingse voetbalclub werd is 1902 opgericht en komt sindsdien bijeen in Woudestein, dat recent verbouwd is met de prachtige Nsecure Lounge.
Naast de voetbalwedstrijden organiseert de businessclub diverse activiteiten zoals een footgolftoernooi, wijnproeverijen, ontbijtsessies en businesslunches. Wil je een keer aanhaken? Laat het ons weten!

Netwerkclub Business Open

Aangenaam effectief netwerken is de slogan van Business Open en dat is wat Aboriginal  Marketing om de week doet op golfbaan de Hooge Rotterdamsche. Ondernemers ontmoeten elkaar en helpen elkaar aan nieuwe contacten. Daarnaast is er gelegenheid om met elkaar te golfen om elkaar echt beter te leren kennen. Wil je een keer mee lunchen op vrijdagmiddagn van 12.45 - 14.45 uur? Laat het ons weten!

 

Verder vind je Aboriginal Marketing bij Meerbusiness Drechtsteden, Business Network Rotterdam, M ONLY, Ambassadors ONLY en Grow ONLY.

 

Wat klanten zeggen;
Patrick: 'Snel, flexibel en creatief en altijd de verwachting overtreffen!'