Vision Header
Wie is Aboriginal Marketing?

Wij geloven erin dat succesvolle marketing voor ieder bedrijf mogelijk moet zijn. Vanuit deze visie is het onze missie om voor iedere klant een strategie uit te denken die zorgt voor de juiste branding (naamsbekendheid), leadgeneratie en klantenbinding. Dit doen wij door het op maat inzetten van de juiste middelen online en offline.

Dit kan per project of u kunt geheel ontzorgd worden via marketingsupport, waarbij u voor een vast bedrag per maand het hele jaar geen omkijken meer heeft.  Wij vertellen u er graag meer over in een persoonlijk gesprek. 

Wij doen alles vanuit onze kernwaarden: vanuit PASSIE, PUUR en met PLEZIER. 

Waar komt de naam Aboriginal Marketing vandaan?
De naam Aboriginal Marketing is ontstaan vanuit de oudste mensen ter wereld, de aboriginals. Zij zijn net als wij; back to basic, no nonsense. Ze hebben een boomerang. Als je die goed gooit, komt hij naar je terug. Zo werkt het ook met marketinginvesteringen. Aboriginal Marketing helpt bedrijven succesvol te investeren zodat deze sneller renderen. 

Een aboriginal heeft ook respect voor de natuur. Hij gebruikt niet meer dan nodig. Zo staan wij er ook in. Wij leveren uitsluitend aan bedrijven wat ze nodig hebben. Niet meer. Wij respecteren mens en natuur.


Branchevereniging Platform Promotional Products


Wij zijn aangesloten bij de branchevereniging Platform Promotional Products | PPP en hebben de Code of Conduct onderschreven. Deze code committeert zich met de rechten van individuen, respecteert ons milieu, focust op naleving van (lokale) wet- en regelgeving én geeft specifieke aandacht aan mensenrechten en arbeidsomstandigheden voor werknemers. Wij staan vierkant achter de in de Code of Conduct omschreven criteria en voldoen volledig aan deze richtlijnen voor eerlijk zaken doen en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.
Meer informatie over de Code of Conduct

Aboriginal Charity
Daarnaast steunen wij diverse goede doelen. Zo steunen wij onder andere Excelsior4all en zijn wij nauw betrokken bij stichting Samen Bouwen we Rotterdam die kansarme jongeren in Rotterdam kansen biedt.
Meer informatie over Aboriginal Charity

Businessclubs & sponsoring
Als sponsor vindt u ons ook bij diverse businessclubs. Onder andere op golfbaan The Dutch, Eredivisie voetbalclub Excelsior, businessclub Business Open, Meerbusiness Drechtsteden en zijn wij oprichter van onder andere Ambassadors Only en Grow Only.
Meer informatie over onze businessclubs

 

 

 

PASSIE: Met passie werken aan opdrachten en altijd de beste willen zijn. Leergierig en nieuwsgierig blijven om zo nieuwe ontwikkelingen te testen en toe te passen en innovatief te blijven voor onze klanten.  

PUUR: Eerlijk zijn naar onze klanten, leveranciers en collega's, maar ook de natuur en de mens. De Code of Conduct die we ondertekend hebben, is de erecode hoe wij werken.

PLEZIER: Alles wat we doen vinden we leuk en doen we met plezier. We maken ook plezier met onze jaarlijkse evenementen BOOMERANG WERPEN en het AUSTRALIAN OPEN tennistoernooi waar iedereen welkom is. 

 

Wat klanten over ons zeggen;
Patrick: 'Snel, flexibel & creatief en altijd de verwachting overtreffen!'