Junior header
Ons MARKETINGSUPPORT team

Kwaliteit staat bij Aboriginal Marketing bovenaan. Maar u laat toch ook geen pakketjes bezorgen in een Porsche 911? Zo hebben we voor alle werkzaamheden de juiste medewerkers. Maakt u gebruik van MARKETINGSUPPORT per dag(deel) dan betaalt u nooit te veel.

Daarnaast organiseert Aboriginal Marketing maandelijks een trainingsavond over nieuwe ontwikkelingen op marketinggebied waar iedereen welkom is. Bent u klant bij Aboriginal Marketing? Dan zijn ook uw andere marketingcollega's van uw bedrijf hier van harte welkom. 

Binnen ons MARKETINGSUPPORT team onderscheiden we drie niveau's;

EXPERT

Een MARKETINGSUPPORT EXPERT beschikt naast diploma's over meer dan 10 jaar relevante werkervaring. Zij kunnen volledig zelfstandig werken. Daarnaast zijn ze in staat met de ondernemer te kijken naar de ondernemersstrategie en new business opportunities en groeimarkten. Zij zijn in staat voor de ondernemer aan productontwikkeling te doen en kunnen strategisch meedenken over de marketingmix Product, Prijs, Plaats & Promotie. Daarnaast kunnen zij u ondersteunen in interne en externe communicatie en de verzorging van Internal branding. 

Wij adviseren ondernemers om gebruik te maken van een expert en de uitvoering laten doen door een Pro of Junior, onder begeleiding van de expert. Dit bespaart kosten en biedt u marketing op topniveau. 

Werkzaamheden; Alle denkbare werkzaamheden binnen Marketing & Communicatie

PRO

Een MARKETINGSUPPORT PRO beschikt naast diploma's over een relevante werkervaring van 3+ jaar werkervaring. Zij zijn in staat om zelfstandig te werken, komen zelf met ideeën uit andere projecten en zijn in staat om een goed marketingplan op te stellen en uit te voeren. Zij kunnen altijd terugvallen op de begeleiding van Aboriginal Marketing. Zij hebben elk kwartaal een evaluatiegesprek om de kwaliteit te waarborgen. 

Werkzaamheden: Marketingplan, Online & Offline marketing, Huisstijlontwikkeling, PR, Interne & Externe communicatie.

JUNIOR

Een MARKETINGSUPPORT JUNIOR beschikt over diploma's en relevante werkervaring, maar staat aan het begin van zijn carrière. Zij hebben tot 3 jaar werkervaring. Zij kunnen altijd terugvallen op de begeleiding van Aboriginal Marketing en hebben maandelijks evaluatiegesprekken met ons om de kwaliteit te waarborgen. 

Werkzaamheden: Voornamelijk uitvoering van Websites, Social Media, Nieuwsbrieven, Events, Linkbuilding en meer van de basic marketingzaken. 

Een hele marketingafdeling aan het
werk vanaf € 500,- per maand!

Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

JA, IK WIL MARKETINGSUPPORT >>

Wat klanten zeggen;
Patrick: 'Snel, flexibel en creatief en altijd de verwachting overtreffen!'