Leadgeneratie-3
Leadgeneratie

Wil jij nieuwe klanten? Door middel van leadgeneratie werf je nieuwe potentiele klanten voor jouw bedrijf. Het doel bij leadgeneratie is het verzamelen van leads om jouw product of dienst te verkopen en daarmee meer omzet te genereren.

Leadgeneratie kan zowel online als offline. Bij online kun je denken aan online mailings, websiteoptimalisatie, social media campagnes en linkbuilding. Offline activiteiten zijn bijvoorbeeld direct mailings en sponsoring. 

 

Wil jij aan de slag met jouw leadgeneratie?

Wij hebben een hele marketingafdeling aan het 
werk vanaf € 500,- per maand!

Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

JA, IK WIL MARKETINGSUPPORT >>

Daarnaast hebben wij ook de volgende producten ter ondersteuning van jouw leadgeneratie:

  • Websitein1dag
    Website in 1 dag is de online marketingoplossing voor MKB’ers die veilig, voordelig en vlug online willen. Met ons unieke systeem ontwerpen we functionele website die binnen 1 dag online staan. Ook je huidige of nieuwe website. Onze specialisten adviseren je graag hoe ook jouw bedrijf door middel van een effectieve website kan groeien. Meer weten? Bezoek de website.


  • Presentatieprofs
    Een professionele bedrijfspresentatie is een must voor ieder bedrijf. Het is belangrijk om het juiste verhaal te vertellen. Bij Presentatieprofs kijken wij niet alleen naar de grafische weergave, maar ondersteunen wij ook in de juiste boodschap en een logische volgorde in de vorm van strategisch advies, PowerPoint templates, interactieve bedrijfspresentaties en presentatietrainingen.

Wat klanten zeggen;
Patrick: 'Snel, flexibel en creatief en altijd de verwachting overtreffen!'