Sneeuw
Marieke van Wijngaarden

Op 23-jarige leeftijd startte Marieke van Wijngaarden haar eerste bedrijf Adelante Promotion. Na vier jaar verkocht ze dit bedrijf aan een grote Amerikaanse club. Na een jaar internationaal gewerkt te hebben, bleef het ondernemen toch kriebelen. Inspelend op de vraag naar marketingstrategie startte ze in 2013 Aboriginal Marketing. Als eigenaar van Aboriginal Marketing is ze voornamelijk bezig met het bedenken en uitvoeren van de marketingstrategie van haar klanten en bedenkt ze creatieve producten en bijpassende campagnes. Daarnaast reist ze de wereld over op zoek naar de nieuwste trends. Zakelijk altijd innovatief en creatief bezig, maar wie is Marieke verder?

Wie is Marieke van Wijngaarden?

Ondernemen is echt mijn passie. Ik heb altijd een sterke visie hoe iets er uit moet komen te zien en wil het dan tot in de puntjes kloppend hebben. Het liefst met een goed team naast me. Complexe marketingvraagstukken en uitdagingen om voor klanten meer omzet binnen te halen, dat vind ik leuk. Als er een doel is, wil ik het halen!

Daarnaast ben ik gek op reizen, mijn hart ligt in Australië waar ik inmiddels 5 keer geweest ben. Verder ben ik veel op de golfbaan te vinden en breng ik mijn vrije tijd door met motorrijden, sporten, piano spelen en schrijven! Mijn favoriete spreuk is "The future belongs to those, who believe in the beauty of their dream!" Eleanor Roosevelt. Alles is mogelijk in het leven!

Marieke van Wijngaarden
Directeur | Strategie & Marketing
078 - 303 11 11

Marieke van Wijngaarden

 Marieke van Wijngaarden golft

Wat klanten zeggen;
Patrick: 'Snel, flexibel en creatief en altijd de verwachting overtreffen!'